17 Ocak 2024 Çarşamba BAŞKANLIK

SGK Başkanı Kaya Koordinasyon Toplantısına Katıldı


SGK Başkanı Kaya Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Raci Kaya, İstanbul Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde yapılan Bölgesel İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısı’na başkanlık etti.

İl müdürlükleri arasındaki koordinasyonu sağlamak, sorun ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan SGK Başkanı Kaya, Kurum olarak her zaman vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini ifade etti.

Başkan Kaya, il müdürlüklerinde yürütülen işlemlere ilişkin çözüm önerilerinin büyük önem taşıdığının altını çizdi. 

Kaya konuşmasının devamında il müdürlüklerinin vatandaşa yerinde ve zamanında verilen hizmet açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Biz vatandaşlarımızın tamamına hizmet sunan bir Kurumuz ve amacımız hizmetin en kalitelisini yerine getirmektir. Personelimiz diğer tüm SGK işlemlerinde olduğu gibi, EYT yasasının çıktığı dönemde de büyük bir özveriyle çalışarak vatandaşlarımızın işlemlerini en hızlı şekilde yerine getirdi. Personelimize titizlikle yürütmüş oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıya, Bilecik, Bursa, Düzce, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak Sosyal Güvenlik İl Müdürleri katıldı.


Resim Galeri


Video Galeri