29 Mayıs 2024 Çarşamba BAŞKANLIK
A
a

SGK’da Ödül Töreni Düzenlendi


SGK’da Ödül Töreni Düzenlendi

Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) gerçekleşen törende, 16-18 Nisan tarihleri arasında Portekiz'in Porto kentinde düzenlenen Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı (ISSA) Avrupa Sosyal Güvenlik Forumu'nda ödül alan projelerde emeği geçen personele teşekkür belgesi verildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı (ISSA) Avrupa Sosyal Güvenlik Forumu'nda "İyi Uygulama Ödülleri" kapsamında 7’si liyakat ve 3’ü iyi uygulama tasdik ödülü olmak üzere toplam 10 ödül aldı.  

Söz konusu uygulamaların hazırlanmasında görev alan personel için Erdoğan Özen Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Ödül törenine SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Küçükevcilioğlu, Sigorta Primleri Genel Müdürü Savaş Alıç, Strateji Geliştirme Başkanı Onur Öztürk ve Kurum personeli katıldı.

SGK Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin ödül töreninde yaptığı konuşmasında alınan ödüllerde emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Aydin konuşmasının devamında “Sosyal Güvenli Kurumu bir ailedir. Kurum olarak her zaman vatandaşa yönelik kaliteli hizmet sunma anlayışıyla hareket ediyoruz. Personelimizle birlikte vatandaş memnuniyetini gözeterek yerinde, etkin ve en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Bu tür projelerle hem hizmet kalitemizi artırıyor hem de vatandaşlarımızın işlemlerini daha kolay yapmalarını sağlıyoruz. Kurum olarak günün şartlarına ayak uyduran, güncel çalışmalar yapmak durumundayız. Yaptığımız her başarılı proje ve çalışma ile Sosyal Güvenlik Kurumunu gelecek nesillere taşıyoruz. Hepinize vermiş olduğunuz bu özverili çalışma için teşekkür ediyorum.” dedi.

Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up), Yurtdışı Provizyon, Aktivasyon ve Sağlık Sistemi (YUPASS),Yersiz Ödenen Yaşlılık Aylıklarının Dijital Ortamda Takibi, Bireylere Nakit Sağlık Ödemelerin Dijitalleştirilmesi, 4/1-C Kapsamındaki Hak Sahiplerine Ölüm Yardımı Ödemelerinin Otomatik Olarak Yapılması: Merkezi Ödemelerin Emeklilerin Banka Hesaplarına Aktarılması, Genel Sağlık Sigortası Görüş Bilgi Bankası, Liyakat Ödülü alan projeler ile Bireysel Öneri Sistemi, Taşra Performans Hedefleri Çalışması, Uluslararası Öğrenciler İçin Genel Sağlık Sigortası Online Başvuru Sistemi İyi Uygulama Tasdik Ödülü alan projelerde emeği geçen personele teşekkür belgesi verildi.

Belgeler